Desatoro "úspešného zmrzlinára

1. Upútanie pozornosti
Zmrzlina musí byť vytvarovaná, hladká, našľahané a jemnej konzistencie.

2. Chuť
Zmrzlina musí byť jemná, ľahko rozpustná na jazyku a osviežujúci.

3. Nedostatky
Pozor na kryštáliky ľadu, trhliny a vzduchové bubliny v zmrzline.

4. Poctivosť
Zmrzlina má mať vždy svoju správnu mieru, možnosť na požiadanie skontrolovať váhu.

5. Zrozumiteľnosť
Druh, porcie, doplnky a pod.

6. Hygiena predaja
Zákazníci vnímajú, čo je a nie je hygienické - používajte rukavice, kliešte atď.

7. Čisté prostredie
Predajné miesto by malo byť čisté, upravené a prehľadne zorganizované.

8. Poctivá príprava
Dodržiavanie osvedčených postupov prípravy zmrzliny sa vám oplatí.

9. Optimizmus predáva
Predávajúci by mal byť vždy náležite upravený, pozitívne a s úsmevom.

10. Dobrá skúsenosť
Každý zákazník, ktorý má dobrú skúsenosť, sa vám stále vracia.

Neviete si rady?
Potrebujete poradiť?

20 let na trhu
100% servis.
1000 predaných strojov..

Spojte se s námi